Valós jogok egy virtuális világban

KLART Legal / ingyenes konzultációs csoport válságkezelési kérdésekről minden kedden és csütörtökön / tájékoztató vis maiorra történő hivatkozás kezeléséről és jogi akcióterv

2020. március 23. - KLART
Sokat gondolkodtunk, hogy a kialakult helyzetben hogyan tudnánk tudásunkkal, tapasztalatainkkal segíteni, támogatni Önöket. Olyan jogi kérdések, dilemmák merülnek fel a következő napokban, hetekben, vagy akár merültek már fel, melyek a szokásos napi jogi kérdésektől merőben eltérnek.
 
Összefoglalónkban most a vis maior hivatkozás témájáról írtunk és jogi akciótervet fogalmaztunk meg az azonnali válságkezelés érdekében. Az összefoglalót itt tekintheti meg: https://issuu.com/klartlegal/docs/klart_vis_maior_dokumentum

 
Azért, hogy az elkövetkezendő időszakot némileg megkönnyíthessük az Önök számára, a következő hetekben minden kedden és csütörtökön reggel 9-10 óra között telefonkonferencia csoportot hozunk létre, ahol ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítunk partnereinknek esetlegesen felmerülő válságkezelési kérdésekben. Itt akár anonim módon lehet kérdezni tőlünk, egymástól. Bízunk benne, hogy így csoportként egymás megoldásaiból is tudunk tanulni.
 
A telefonkonferenciára jelentkezni az info@klartlegal.eu címen lehet. A jelentkezők számára küldjük a telefonszámot és a belépési kódot, mely minden alkalommal változik, így kérem minden alkalommal jelentkezzenek be a konzultációra.
 
Kérjük, felmerülő kérdéseiket, amennyiben már megfogalmazódott, küldjék meg számunkra, hogy az előkészületek során erre figyelemmel tudjunk készülni témákkal, válaszokkal.
 
Reméljük, ezzel hozzá tudunk járulni a minél zavartalanabb üzleti működés folytatásához!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valosjogok.blog.hu/api/trackback/id/tr6215548234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása